Onze Producten


Met liefde voor de natuur en zijn bewoners.

Salon LilyRose werkt met 1 Hongaars en 2 Belgische TOP producten: Pandhy’s Cosmix, Líkami & Mijn Argan.

De keuze voor deze is gemaakt omwille van onder andere volgende eigenschappen:

  • natuurlijk
  • dierproefvrij
  • vegan
  • SUPERFOOD voor elke huid & elk lichaam

Lees hieronder meer.


Pandhy’s & Pandhy’s Cosmix

Een nieuwe benadering van huidzorg.

De Cosmix lijn van PANDHY’S™ is een nieuwe benadering van huidverzorging.

 Het idee achter het concept is dat wij allen uniek zijn, en ook onze huid, en dus ook de  zorgbehoeften en verwachtingen voor onze huid

De conventionele huidverzorging behandelt voornamelijk huidtypes, Cosmix – uw mix – uw schoonheid, behandelt real-time behoeften, en erkent de huidige prioriteit van jou!

De aanpak van Pandhy’s Cosmix is gelet op het feit dat de huid leeft en voortdurend verandert, een interactie heeft met het milieu, beïnvloed wordt door klimaat en omliggende voorwaarden,  door de kwaliteit van de slaap, voeding, staat van de geest, stress, emoties en veel-veel anderen.

Geniet van de onbegrensde mogelijkheden en de variabiliteit van Pandhy’s Cosmix!


Líkami

Superfood voor je huid.

Líkami is een Belgisch biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. ‘Superfood voor je huid’, dat is hun slogan. Het is de kern van het merk en hun belofte aan jou!! Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent ‘lichaam’ in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. Ijsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Líkami.

Ontdek de natuurlijke verzorgingsproducten bij LilyRose. Er worden enkel plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Líkami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

Líkami is gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid.


Lady Green – Manetik – TooFruit

Superfood voor onze jonge generatie!

Lady Green is de eerste geheel bio gezichtsverzorgingslijn voor jonge dames! Een fris merk voor jonge meiden tussen 10 en 25 jaar.

Manetik is de gezichtsverzorgingslijn voor de jonge heren. Eveneens geheel bio!

TooFruit is het eerste bio dermatologisch merk van verzorgings- en hygiëneproducten voor kinderen die geen baby’s meer zijn maar ook nog geen adolescenten. De TooFruit-producten zijn op een zeer nauwkeurige en strikte manier geformuleerd en overtreffen de criteria die Ecocert stelt om gecertificeerd te worden als bio cosmetica. Ze zijn op basis van fruit, met lekkere geuren, en getest voor de gevoelige kinderhuid. Ze zijn zonder alcohol, parabenen, kunstmatige kleurstoffen, fenoxyethanol, PEG, sulfaten en essentiële oliën.


Mijn Argan

Wat de vrije natuur ons nog geeft.

Het verhaal van Malika, oprichtster van Mijn Argan:

‘Zes jaar geleden kreeg ik van een vriendin de vraag om arganolie mee te brengen van mijn vakantie in Marokko. Ik kon me toen niet inbeelden dat ik ondertussen al heel wat mensen heb kunnen blij maken met de meest zuivere arganolie uit het dorp van mijn vader.

Mijn eerste kennismaking met argan was tijdens mijn vakanties in het berberdorp Timkiti in Marokko waar de vrouwen de olie gebruiken in hun dagelijkse leven.

De vrouwen rapen en plukken ganse dagen argannoten, om vervolgens de noten te breken en olie uit de pit van de noot te halen. Zelfs tot op vandaag gebeurt dit op traditionele wijze, met de hand. De zuivere olie die de vrije natuur hen geeft, wordt gebruikt voor de verzorging van de huid en het haar.’

Mijn Argan werkt samen met de lokale vrouwenvereniging van het berberdorp. De manueel geproduceerde zuivere olie wordt op regelmatige basis aangeleverd.


Verkrijgbaar bij LilyRose.