Onze Producten


Met liefde voor de natuur en zijn bewoners.

LilyRose werkt met drie Belgische TOP producten: RainPharma, Líkami & Mijn Argan.

De keuze voor deze is gemaakt omwille van onder andere volgende eigenschappen:

  • natuurlijk
  • dierproefvrij
  • vegan
  • SUPERFOOD voor elke huid & elk lichaam

Lees hieronder meer.


RainPharma

Zolang je huid RainPharma kent, wil ze niets anders meer.

RainPharma is made in Belgium. Ze maken eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

Het idee ontstond al in 2006. Maar omdat ze de lat zo hoog legden, duurde het tot 2010 voor de eerste producten van de band rolden.

Een ingenieus huidverzorgingssysteem voor het gelaat en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam is een greep uit het assortiment. En ze blijven het gamma verder uitbreiden!! Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten. Hocus pocus-ingrediënten en overdreven claims is niets voor RainPharma. Ze kiezen er resoluut voor om de producten betaalbaar te houden, zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Belgische nuchterheid ten top.

Ze zijn trots op hun afkomst en werken zoveel mogelijk lokaal. Omdat België een klein land is, zijn ze ook op onze buren aangewezen. De flacons en broccoli komen uit Duitsland, de tubes zijn van Nederlandse makelij, de winkeltasjes zijn Italiaans en verschillende van de essentiële oliën en de klei halen ze in Frankrijk.


Líkami

Superfood voor je huid.

Líkami is een Belgisch biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. ‘Superfood voor je huid’, dat is hun slogan. Het is de kern van het merk en hun belofte aan jou!! Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent ‘lichaam’ in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. Ijsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Líkami.

Ontdek de natuurlijke verzorgingsproducten bij LilyRose. Er worden enkel plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Líkami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

Líkami is gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid.


Mijn Argan

Wat de vrije natuur ons nog geeft.

Het verhaal van Malika, oprichtster van Mijn Argan:

‘Zes jaar geleden kreeg ik van een vriendin de vraag om arganolie mee te brengen van mijn vakantie in Marokko. Ik kon me toen niet inbeelden dat ik ondertussen al heel wat mensen heb kunnen blij maken met de meest zuivere arganolie uit het dorp van mijn vader.

Mijn eerste kennismaking met argan was tijdens mijn vakanties in het berberdorp Timkiti in Marokko waar de vrouwen de olie gebruiken in hun dagelijkse leven.

De vrouwen rapen en plukken ganse dagen argannoten, om vervolgens de noten te breken en olie uit de pit van de noot te halen. Zelfs tot op vandaag gebeurt dit op traditionele wijze, met de hand. De zuivere olie die de vrije natuur hen geeft, wordt gebruikt voor de verzorging van de huid en het haar.’

Mijn Argan werkt samen met de lokale vrouwenvereniging van het berberdorp. De manueel geproduceerde zuivere olie wordt op regelmatige basis aangeleverd.


Verkrijgbaar bij LilyRose.

1