Onze Producten


Met liefde voor de natuur en zijn bewoners.

Salon LilyRose werkt met 1 Frans en 1 Belgisch TOP product: Absolution & Líkami.

De keuze voor deze is gemaakt omwille van onder andere volgende eigenschappen:

  • natuurlijk, organic
  • dierproefvrij
  • vegan
  • SUPERFOOD voor elke huid & elk lichaam

Naast deze 2 toppers hebben we nog andere producten zoals Pandhy’s CosMix, Lady Green, Manetik, TooFruit, ….

Lees hieronder meer.


Absolution

Een nieuwe benadering van schoonheid.

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. 

Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten, direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige dessins en verrassende vormen. Ingenieus in zijn eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat, voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.


Líkami

Superfood voor je huid.

Líkami is een Belgisch biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. ‘Superfood voor je huid’, dat is hun slogan. Het is de kern van het merk en hun belofte aan jou!! Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent ‘lichaam’ in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. Ijsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Líkami.

Ontdek de natuurlijke verzorgingsproducten bij LilyRose. Er worden enkel plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Líkami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

Líkami is gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid.


Lady Green – Manetik – TooFruit

Superfood voor onze jonge generatie!

Lady Green is de eerste geheel bio gezichtsverzorgingslijn voor jonge dames! Een fris merk voor jonge meiden tussen 10 en 25 jaar.

Manetik is de gezichtsverzorgingslijn voor de jonge heren. Eveneens geheel bio!

TooFruit is het eerste bio dermatologisch merk van verzorgings- en hygiëneproducten voor kinderen die geen baby’s meer zijn maar ook nog geen adolescenten. De TooFruit-producten zijn op een zeer nauwkeurige en strikte manier geformuleerd en overtreffen de criteria die Ecocert stelt om gecertificeerd te worden als bio cosmetica. Ze zijn op basis van fruit, met lekkere geuren, en getest voor de gevoelige kinderhuid. Ze zijn zonder alcohol, parabenen, kunstmatige kleurstoffen, fenoxyethanol, PEG, sulfaten en essentiële oliën.


Mijn Argan

Wat de vrije natuur ons nog geeft.

Het verhaal van Malika, oprichtster van Mijn Argan:

‘Zes jaar geleden kreeg ik van een vriendin de vraag om arganolie mee te brengen van mijn vakantie in Marokko. Ik kon me toen niet inbeelden dat ik ondertussen al heel wat mensen heb kunnen blij maken met de meest zuivere arganolie uit het dorp van mijn vader.

Mijn eerste kennismaking met argan was tijdens mijn vakanties in het berberdorp Timkiti in Marokko waar de vrouwen de olie gebruiken in hun dagelijkse leven.

De vrouwen rapen en plukken ganse dagen argannoten, om vervolgens de noten te breken en olie uit de pit van de noot te halen. Zelfs tot op vandaag gebeurt dit op traditionele wijze, met de hand. De zuivere olie die de vrije natuur hen geeft, wordt gebruikt voor de verzorging van de huid en het haar.’

Mijn Argan werkt samen met de lokale vrouwenvereniging van het berberdorp. De manueel geproduceerde zuivere olie wordt op regelmatige basis aangeleverd.


Verkrijgbaar bij Salon LilyRose.