NU bij Salon LilyRose:

Gelaatsverzorging met onze allernieuwste Pandhy’s Electro Device!

Maak kennis met ons nieuwste snufje: Pandhy’s 6 in 1 Electro Device.

Met deze gelaatsverzorging zal je huid stralen!

Je huid wordt gereinigd met een frimator waardoor je huid grondig gepeeld zal worden. Daarna wordt je ondergedompeld in de wereld van Hoog Frequentie, Galvano en UltraSound. Als afsluiter volgt een ‘massage’ met het vacüumtoestel. Je gaat geen spijt hebben van deze behandeling.

Deze toestellen hebben elk zo veel voordelen, o.a. verfijnen van rimpels en lijntjes, verminderen van pigmentvlekken, donkere kringen rond de ogen, couperose, rosacea, …. te veel om op te noemen.

Boek snel een afspraak en ervaar het zelf!

Vanaf maart: KRUIDENSTEMPELMASSAGE

De kracht van de natuur.

De mens is door de jaren heen steeds meer vervreemd geraakt van de natuur. Jaren geleden wisten mensen instinctief welke kruiden goed voor hen waren.

Gelukkig worden we ons hier steeds meer van bewust en grijpen steeds meer mensen terug naar deze oude wijsheid en de kracht van de natuur.

Met deze kruidenstempelmassage kun je de kracht van de natuur voelen.

Kruiden kunnen ook bij uitwendig gebruik via kruidenstempelmassages een heilzame werking hebben, omdat de huid, neusslijmvliezen en longen zeer gevoelig zijn voor de etherische invloeden en omdat de heerlijk geurende kruiden ons welzijn bevorderen!