Handverzorging – Manicure


Je handen, je werktuigen.

Vind jij die velletjes ook zo vervelend, en die schrale handen? Of wil je gewoon even verwend worden? Laat je dan eens vertroetelen met een SPA handverzorging, dé wellness behandeling. Je handen gaan enorm gehydrateerd en gevoed worden met enkel maar natuurlijke producten van RainPharma & Líkami. Wat wens je nog meer dan stralende zachte handen?

Sinds enige tijd ben ik in het bezit van het diploma ‘gespecialiseerde handverzorging’. Kloven, beschadigde nagel, traumanagel en nog veel meer behoren tot deze handverzorging.

Voor het herstellen van jou beschadigde nagel werk ik met IBX Boost & Repair. Deze behandeling helpt je nagel er weer bovenop. ‘Waarom?’ hoor ik je denken…. IBX is de enige in zijn soort, het werkt in de nagel in plaats van op de nagel. Het dringt door tot in de holtes van de nagelplaat en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt het IBX systeem een sponsachtige structuur die zich verweeft met de nagelplaat. Kortom: IBX verstevigt, beschermt en herstelt de natuurlijke nagel en werkt in de nagelplaat.

Handverzorging PLUS (max. 35 min) . . . . 30.00 €

Nagels vijlen, reinigen, eelt verwijderen, ingegroeide nagel, …. & een ontspannende massage.


Handverzorging LUXE (max. 25 min) . . . . 24.00 €

Nagels vijlen, reinigen, handbadje, eelt verwijderen, extra verzorging & een ontspannende massage.


Handverzorging SPA (+max. 25 min) . . . . +25.00 €

Wellness behandeling.

Nagels vijlen, handbadje, reinigen, eelt verwijderen, scrubben van de handen, masker, paraffine behandeling & een uitgebreide ontspannende massage.


Colorgel FABY (in combinatie met een handverzorging) . . . . +11.00 €

Colorgel is een nagellak die onder de lamp uitgehard wordt, dus hoef je niet langer te wachten om je nagellak te laten drogen.

Handig, want je kleurtje blijft mooi, en dit minstens 2 weken.


Colorgel SOPOLISH PROTECT AND PEEL (in combinatie met een handverzorging) . . . . +25.00 €

Sopolish Protect and Peel is een colorgel aangebracht door een dun klevend laagje op de nagel te plaatsen, zodat je natuurlijke nagel niet beschadigd wordt.

Colorgel wordt uitgehard onder een de lamp, zodat de lak niet hoeft te drogen.


Nagellak FABY (in combinatie met een handverzorging) . . . . +9.00 €

Nagellak aangebracht met langere droogtijd (nagellak is 100% vegan, 10 free, geen petrolatum, 87% natuurlijk, bio sourced).


IBX Repair Kickstart Kuur . . . . 35.00 €

IBX is een nieuw & revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.


Colorgel (in combinatie met IBX Repair) . . . . +15.00 €

Colorgel op een IBX basislaag.

1