Gelaatsverzorging


Vergeet al je zorgen.

gelaatsverzorging

Kom tot rust, geniet, straal, leef.

Rust, je kan niet zonder.

Geniet, het leven is al kort genoeg.

Straal, een glimlach maakt je mooi.

Leef, elke dag kan de laatste zijn.

Dit alles kan met een gelaatsverzorging op maat. Enkel maar natuurlijke producten, met heerlijke geuren om bij weg te dromen.

Weg doffe huid, weg droge huid, weg vette huid, hallo mooie huid.

Absolution. Zo puur als de natuur zelf!

2022 is een jaar vol verandering, waaronder ook voor Salon LilyRose. Huidverzorging ‘Absolution’ is ons paradepaardje! Ik heb de keuze hiervoor gemaakt omdat ze echt álles in huis hebben waar ik naar op zoek ben!

Verrassend anders. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf! Én Absolution kiest voor een persoonlijke aanpak. Perfect wat jij en ik willen voor onze huid.

Anti-Age. Huidverbeterend. …. Wat wil je nog meer?

Sinds 2021 kunnen wij jou ook helpen met de Pandhy’s Cosmix DermaPinPen behandeling. Deze verzorging stimuleert de huid en helpt bij de absorptie van actieve ingrediënten, om huidverstrakking, huidlifting en huidverjonging te bevorderen. Het verbetert ook rimpels, fijne lijntjes en minimaliseert de poriegrootte en meer. Zeker de moeite waard!

Ook ons allernieuwste Electro Cosmetic Device is fantastisch voor het ganse lichaam. Dit apparaat is het beste en belangrijkste apparaat voor gezichts- en lichaamsverzorging.

Het Electro Cosmetic Device is een 6 in 1-toestel:

🌱 UltraSound
🌱 Galvanische Stroom (Iontoforese)
🌱 Hoog-Frequentie (VIO)
🌱 Frimator (Borstelapparaat)
🌱 Vacuüm
🌱 SkinJet Spray

Elk van deze toestellen heeft een functie voor jou en je huid. Ontdek en voel het bij onze gelaatsbehandeling!

Gelaatsverzorging Absolution

WELLNESS RELAXANT INDULGENCE (max. 110 min) . . . . 105.00 €

Als rustgevende start krijg je een lekker warm voetenbadje, voetenwassing & een relaxerende rugmassage. Daarna volgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel, een zalige gelaatsmassage, en een masker op maat met daar bovenop het bekende masque thermique, een heerlijk warm masker. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden! Tijdens het masker word je verwend met een massage van je handen.


SENTIMENT INDULGENCE (max. 90 min) . . . . 90.00 €

Je krijgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel, een zalige gelaatsmassage, en een masker op maat met daar bovenop het bekende masque thermique, een heerlijk warm masker. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden! Tijdens het masker word je verwend met een massage van je handen.


BEAUTÉ INDULGENCE (max. 60 min) . . . . 65.00 €

Je krijgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel, een rustgevende gelaatsmassage, en een masker op maat. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden!


CONFORT INDULGENCE (max. 45 min) . . . . 50.00 €

Je krijgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel en een masker op maat. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden!


Gelaatsverzorging Pandhy’s Cosmix

WELLNESS ZEN TREATMENT (max. 110 min) . . . . 105.00 €

Als rustgevende start een voetenbadje, voetenwassing & een rustgevende rugmassage. Daarna volgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met een zalige gelaatsmassage & suikerkleefmassage, en een masker op maat. Tijdens het masker word je verwend met een massage van handen, voeten of schouders.


ZEN TREATMENT (max. 80 min) . . . . 90.00 €

Als rustgevende start een voetenbadje. Daarna volgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met een ontspannen gelaatsmassage & suikerkleefmassage. Tijdens het masker word je verwend met een handmassage.


RELAX TREATMENT (max. 65 min) . . . . 75.00 €

Een gelaatsverzorging volledig op maat, met een relaxerende gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een handmassage.


COMBI GELAATsverzorging & VOETverzorging Luxe (max. 60 min) . . . . 60.00 €

Deze combi is ideaal wanneer je tijd wil winnen maar toch met een stralende huid en verwende voetjes wil vertrekken!

Als start krijg je een reiniging en peeling van je gelaat. Daarna wordt je verwend met een Georgikon Mud masker, de zwarte diamant genoemd. Tijdens het masker zal de voetverzorging gebeuren (max. 35 min). Als afsluiter wordt je huid verzorgd met een intensieve crème, op maat voor jou huid.


ELECTRO COSMETIC DEVICE (max. 60 min) . . . . 75.00 €

Een gelaatsverzorging volledig op maat, met het Pandhy’s Electro Cosmetic Device. Je maakt kennis met Frimator, Hoog Frequentie, Galvano, UltraSound en Vacuüm. Stuk voor stuk topbehandelingen voor jou en je gelaat!


DERMAPINPEN BEHANDELING (max. 60 min) . . . . 70.00 €

Een verzorging en behandeling van het gelaat met de Pandhy’s Cosmix DermaPinPen. Je gelaat wordt gereinigd en daarna behandelt met de DermaPinPen. Dan volgt een masker op maat voor jou gelaat. Als afsluiter zal je huid goed gevoed worden met actieven en een crème op maat gemaakt.


KUUR DERMAPINPEN BEHANDELING (max. 60 min) (5 Behandelingen) . . . . 300.00 €

Een kuur van 5 behandelingen voor een verzorging en behandeling van het gelaat met de Pandhy’s Cosmix DermaPinPen. Je gelaat wordt gereinigd en daarna behandelt met de DermaPinPen. Dan volgt een masker op maat voor jou gelaat. Als afsluiter zal je huid goed gevoed worden met actieven en een crème op maat gemaakt.


Gelaatsverzorging Líkami

PURE – WELLNESS QUADRI GOLD (max. 90 min) . . . . 95.00 €

Een volledige gelaatsverzorging die je huid in balans brengt met een zalige gelaatsmassage (zowel manueel als met jaderoller en gua sha), extra masker, serum en oogcrème. Tijdens het masker word je verwend met een handmassage.


PURE – QUADRI GOLD (max. 70 min) . . . . 75.00 €

Een volledige gelaatsverzorging die je huid in balans brengt met een zalige gelaatsmassage (zowel manueel als met jaderoller en gua sha), extra serum en oogcrème.


PURE – DELUXE (max. 60 min) . . . . 65.00 €

Een volledige gelaatsverzorging met een kalmerende gelaatsmassage.


Wimpers & Wenkbrauwen

Wimper Lash Lift Elleebana + Verven Wimpers . . . . 50.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Verven van de wimpers maakt het helemaal af! Elleebana is niet getest op dieren!


Wimper Lash Lift Elleebana . . . . 40.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Elleebana is niet getest op dieren!


Verven Wenkbrauwen & Wimpers . . . . 20.00 €

Verven Wenkbrauwen . . . . 14.00 €

Verven Wimpers . . . . 14.00 €