Voetverzorging – Pedicure


Leg je voeten in de watten.

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af en toe wel wat extra aandacht gebruiken. Ik help je graag verder om ze in de watten te leggen, met of zonder klachten zoals eelt, likdoorn, …. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat!!

Sinds kort werk ik bij een ingegroeide nagel, tunnelnagel of één van de vele andere probleemnagels met sculpture gel. De ideale oplossing!! In enkele behandelingen maken we komaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel en nog veel meer. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen. Je hebt er immers maar 2!!

Heb je last van kloven, droge voeten, ….? Hiervoor heb ik dé oplossing, een SPA voetverzorging. Graag verwen ik jou met deze hemelse wellness behandeling en kan jij met zijdezachte voeten buiten wandelen.

Gespecialiseerde Voetverzorging / Medische Pedicure (max. 60 min) . . . . 30.00 €

nagels knippen & vijlen, reinigen, eelt & likdoorn verwijderen, ingegroeide nagel, …. & een ontspannende massage


SPA Voetverzorging (max. 75 min) . . . . 55.00 €

voetenbadje, nagels knippen & vijlen, reinigen, eelt & likdoorn verwijderen, scrubben van de voeten, masker, paraffine behandeling & een uitgebreide ontspannende massage


Colorgel FABY (in combinatie met een voetverzorging) . . . . +15.00 €

colorgel is een nagellak die onder de lamp uitgehard wordt, dus hoef je niet langer te wachten om je nagellak te laten drogen

handig, want je kleurtje blijft mooi, en dit minstens 5 weken


Voetverzorging aan huis . . . . vanaf 35.00 €

voetverzorging aan huis voor de klanten die zelf niet meer in de praktijk geraken