Gelaatsverzorging Jonge Dames


It’s just for girls!

Voor onze jonge dames zijn er nu ook natuurlijke gelaatsverzorgingen met de producten van Lady Green.

Lady Green richt zich specifiek op de huid en huidproblemen van onze jonge dames.

De lijn is gemaakt in samenwerking met jonge vrouwen, voor meiden door meiden!  Meer dan 200 jonge vrouwen tussen 12 en 25 jaar hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van Lady Green.  Hierdoor zijn de producten echt ontwikkeld op de behoeften en huidproblemen van jullie, onze jonge dames.

Top, leuk, fun, zoete geuren, ….  De producten zijn niet alleen mooi en trendy, maar ze werken ook echt!  Alle productformules zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen.

Gelaatsverzorging Lady Green – EPIC LADY (max. 75 min) . . . . 65.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze jonge dames met de natuurlijke producten van Lady Green, met een relaxerende gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een korte handverzorging en handmassage. Bijwerken van de wenkbrauwen inbegrepen.


Gelaatsverzorging Lady Green – CHILL LADY (max. 60 min) . . . . 50.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze jonge dames met de natuurlijke producten van Lady Green, met een relaxerende gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een handmassage. Bijwerken van de wenkbrauwen inbegrepen.


Gelaatsverzorging Lady Green – SHINE LADY (max. 45 min) . . . . 40.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze jonge dames met de natuurlijke producten van Lady Green, met een heerlijke gelaatsmassage en masker.


Wimper Lash Lift Elleebana . . . . 50.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Elleebana is niet getest op dieren!


Wimper Lash Lift Elleebana + Verven Wimpers . . . . 60.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Verven van de wimpers maakt het helemaal af! Elleebana is niet getest op dieren!


Verven Wenkbrauwen & Wimpers . . . . 20.00 €

Verven Wenkbrauwen . . . . 14.00 €

Verven Wimpers . . . . 14.00 €

1