Behandelingen door LilyRose.


Voetverzorging – Pedicure


Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af en toe wel wat extra aandacht gebruiken. Ik help je graag verder om ze in de watten te leggen, met of zonder klachten zoals eelt, likdoorn, …. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat!!

Sinds kort werk ik bij een ingegroeide nagel, tunnelnagel of één van de vele andere probleemnagels met sculpture gel. De ideale oplossing!! In enkele behandelingen maken we komaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel en nog veel meer. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen. Je hebt er immers maar 2!!

Heb je last van kloven, droge voeten, ….? Hiervoor heb ik dé oplossing, een SPA voetverzorging. Graag verwen ik jou met deze hemelse wellness behandeling en kan jij met zijdezachte voeten buiten wandelen.

Handverzorging – Manicure


Vind jij die velletjes ook zo vervelend, en die schrale handen? Of wil je gewoon even verwend worden? Laat je dan eens vertroetelen met een SPA handverzorging, dé wellness behandeling. Je handen gaan enorm gehydrateerd en gevoed worden met enkel maar natuurlijke producten van Líkami & Rainpharma Wat wens je nog meer dan stralende zachte handen?

Sinds enkele maanden ben ik in het bezit van het diploma Medische Manicure. Kloven, beschadigde nagel, traumanagel en nog veel meer behoren tot de medische manicure.

Voor het herstellen van jou beschadigde nagel werk ik met IBX Boost & Repair. Deze behandeling helpt je nagel er weer bovenop. ‘Waarom?’ hoor ik je denken…. IBX is de enige in zijn soort, het werkt in de nagel in plaats van op de nagel. Het dringt door tot in de holtes van de nagelplaat en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt het IBX systeem een sponsachtige structuur die zich verweeft met de nagelplaat. Kortom: IBX verstevigt, beschermt, herstelt de natuurlijke nagel en werkt in de nagelplaat.

Colorgel FABY


Een colorgel is een nagellak die uitgehard wordt onder een lamp. De nagellak is na de behandeling droog, en je kan vertrekken zonder zorgen. De colorgel blijft ook langer mooi en is langer te behouden dan een gewone nagellak.

100 % vegan. Faby-producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Integendeel, de producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten om de nagels en huid van je handen en voeten het beste te geven van wat de natuur te bieden heeft.

Niet getest op dieren. Voor Faby & LilyRose betekent liefde voor de planeet zorgen voor alle wezens die hierop leven. Daarom worden Faby-producten nooit getest op dieren.

10 free. Respect voor de professional en voor de nagel is een integraal onderdeel van Faby’s filosofie. Daarom heeft Faby een innovatieve formule geïntroduceerd, vrij van de 10 schadelijkste stoffen: DBP, tolueen, formaldehyde, kampfer, formaldehyde hars, ethyl tosylamide, TPHP, aceton, parabenen en lood.

Gelaat


Kom tot rust, geniet, straal, leef.

Rust, je kan niet zonder.

Geniet, het leven is al kort genoeg.

Straal, een glimlach maakt je mooi.

Leef, elke dag kan de laatste zijn.

Dit alles kan met een gelaatsverzorging op maat. Enkel maar natuurlijke producten, met heerlijke geuren om bij weg te dromen.

Weg doffe huid, weg droge huid, weg vette huid, hallo mooie huid.

Ontharen

Ongewenste haartjes, iedereen kent ze. Wil je die haartjes op je bovenlip weg? Of mooie wenkbrauwen? Geef ze geen kans en laat ze verwijderen met hars in ruil voor een zijdezachte huid.

Waxen, voor een langdurig effect, zo kan jij stralen zonder zorgen.

Medical Taping


Door middel van medical taping kunnen we kwaaltjes stabiliseren, en in sommige gevallen zelfs verhelpen. Hierbij denken we an hallux valgus, ingegroeide nagel, verstuikte enkel, litteken vermindering, gekneusde rib ….

Zelfs bij hooikoorts kan je gebruik maken van medical taping. Kom tijdig voor de taping, en wees de allergie voor!!